Piano Institute : Internationale piano School in Den Haag - Pianolessen
356
home,page-template,page-template-full_screen,page-template-full_screen-php,page,page-id-356,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Piano Institute

Deskundige pianodocenten

Wij hebben een passie voor muziek en lesgeven, en willen u de beste middelen aanreiken om uw muzikale mogelijkheden te benutten. Piano Institute is toegewijd aan het bevorderen van de muzikale vaardigheden, kennis en ervaring van haar studenten door een combinatie van onderwijs en uitvoeringen.
Wij bieden lessen aan studenten van alle niveaus, zowel voor beginners als gevorderden, die hun vaardigheden willen verfijnen en willen werken aan de interpretatie van muziek. Gespecialiseerde docenten van het Piano Institute geven les in een breed scala aan stijlen, zowel klassieke als jazz- en popmuziek.

Piano Institute

Voor volwassenen & kinderen

Pianoschool Den Haag biedt alle studenten de mogelijkheid om te leren van uitstekende conservatorium opgeleide musici. Wij bieden pianocursussen aan voor pianisten van alle niveaus.

Neem contact op

Ontvang nieuws van Piano Institute